torstai 10. tammikuuta 2013

3. Pyörää etsimässä

Päätetty. Pyörä hankintaan. Etsintä alkakoon.
Olen minä joissain jutuissa melko käteväkin. Tiedonhaku internetistä on minulle jouhevaa ja luontaista. Muutamaksi illaksi vajosin internetin syövereihin. Perkasin läpi maamme moottoripyörätarjonnan läpikotaisin.  Etsin persoonallista pyörää, jossa olisi särmää. Perehdyin kromaukseen, ruiskumaalaukseen, kynäruiskumaalaukseen. Katselin vanhempia pyöriä sillä silmällä. Ei vaan kolahtanut.
Avauduin tilanteestani sisarelleni ja kuten yleensä, hänellä oli ratkaisu tarjolla. Tässä päästiin taas tähän perinteiseen ”tutun tuttu” –osastoon. Sisareni, työn raskaan raataja, tutustuu työssään sangen laaja-alaiseen asiakaskuntaan. Muuan hänen asiakkaansa oli kaatunut moottoripyöränsä päreiksi jokunen kesä takaperin. Pyörän reuhka oli kuljetettu omistajansa piharakennuksen uumeniin ja sinne se sitten oli jäänyt. Rikkinäisenä ja hylättynä.
Elämäni on ollut jokseenkin vaiherikasta ja olen päätynyt työskentelemään erityisopetuksen maailmassa. Siipeensä saaneet ja erityistä tukea tarvitsevat ovat lähellä sydäntäni. Siitähän se sitten lähti muodostumaan, projekti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kernaasti saa laittaa kommentteja blogista ja muustakin :)