keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

25. Taistelu väsymys

Osan odottelu alkaa tympiä. Kaikki ulkomailta tilatut kolskeet ovat saapuneet jo aikaa sitten. Odotamme vain ja ainoastaan sitä yhtä ainoaa palikkaa, jonka tilasimme suomalaisen, valtuutetun huoltoliikkeen kautta uutena. Halusimme, että battery tray on tuoretta muovia ja taatusti sopiva. Homma ei nyt etene ennen sen saapumista.
Ville oli viikonloppuna vaihtanut vanhan mittariston sisuskalut ehjiin kuoriin. Tinannut, mutta ei turannut, eli nyt mittaristossa on alkuperäiset Hatkan kilometrit näkyvissä. Paikalleen mallattu takahäkki antaa muodot jo mukavasti esiin. Hatkasta tulee oikeasti melko loihakka peli.
Itse vietin viikonlopun maalla ja Ville pakersi yksin pyörän kimpussa. Lievittääkseni tästä aiheutunutta huonoa omaatuntoa, aion huomenna paneutua rekisterikilven uusimisen haasteisiin. Hatkan kilpi on taittunut kahtia, eikä sitä voi ehjätä.
Mihin moottoripyörissä ripustetaan karvanopat? Wunderbaum lienee melko turha? Olen vakavissani alkanut pohtia yksityiskohtaa, joka erottaa Hatkan muista samankaltaisista. Siitähän on nyt tulossa hyvin alkuperäisen näköinen. Jos jollain on hyviä ideoita, niin otetaan lämmöllä vastaan.


1 kommentti:

  1. Kynäruisku käteen ja maalailemaan :-) Itse mietin pinkkiä Jerry-kannua, niinku varatankiksi. Se ois aika kerska.

    VastaaPoista

Kernaasti saa laittaa kommentteja blogista ja muustakin :)